UPDATE: het concert is vol maar er zijn een paar plaatsen vrij gekomen, je kunt dus (waarschijnlijk) nog reserveren!

Meld je aan voor het concert

Fijn dat we vanaf 1 juli weer samen mogen komen om God te aanbidden en te prijzen! Daarom worden er in juli en augustus in de buitenlucht op een mooie en sfeervolle locatie in Surhuisterveen een aantal concerten en diensten georganiseerd.

Sinds de corona-maatregelen werden afgekondigd, waren we niet in de gelegenheid om met groepen bij elkaar te komen. Zondagse kerkdiensten werden digitaal, waardoor we al een tijd niet samen hebben kunnen zingen en van een concert konden genieten. En dat samen komen en zingen missen we! En daar komt nu verandering in! Op de veilige 1,5 meter afstand én in de buitenlucht organiseren we op zaterdag 8 augustus een openlucht-aanbiddingsconcert, waar Hanne de Vries, William en Jannica van Barneveld zullen optreden. Ze zullen de samenzang begeleiden, een inspirerende boodschap delen en hun onlangs uitgebrachte single ‘Armen van Oneindig’ ten gehore brengen.

Het concert vindt plaats op zaterdag 8 augustus om 19.30 uur. Adres: Sicco & Ineke Kits, Warreboslaan 27 in Surhuisterveen. Kaartjes kun je eenvoudig reserveren via onderstaand formulier en kosten € 10,- per stuk. Let op: wacht niet te lang met reserveren, er zijn maximaal 160 plaatsen en we verwachten dat het heel snel vol zal zijn (meer info; bel Sicco Kits – 06-54302530)


UitverkochtTotaal: € -